Vakkundig timmerwerk maakt uw woning helemaal af.

De expertise van een ervaren timmerman biedt talloze extra mogelijkheden om uw huis uit te breiden, te renoveren of verfraaien. Zowel buiten als binnen. Met de vakkundige afwerking van uw woning of de bouw van een aanbouw of bijgebouw zoals schuur of garage. Daarmee is uw woning echt helemaal af!

Met Bouwbedrijf Sellis hoeft u voor timmerwerk tijdens of na uw renovatie geen apart timmerbedrijf in te schakelen. Wij hebben vakmanschap in timmerwerk zelf in huis. Daarmee bieden we een uiterst compleet pakket van diensten voor uw verbouwing of renovatie. Zelfs met uiterst specialistische timmerwerken.

Ruimte creëren met timmerwerk.

In en om het huis is vaak veel extra (berg)ruimte te creëren met de juiste deskundigheid, materialen en gereedschappen. Bouwbedrijf Sellis realiseert uw aanbouw, uitbouw, carport, garage, schuur, tuinhuis, blokhut of dakkapel met vakkundig timmerwerk. Zo kunt u de ruimte in uw huis en tuin optimaal benutten.

Allround timmerbedrijf voor perfecte afwerking van uw woning.

Bij Bouwbedrijf Sellis kunt u ook terecht voor vrijwel elk soort timmerwerk voor de afwerking van uw woning. Zoals voor vloeren, wanden, plafonds, houten of kunststoffen betimmering van uw zolder en het plaatsen van kozijnen, deuren en ramen. Maar ook met interieurbouw, zoals keukens op maat, kunnen we u door onze duurzame samenwerking met gerenommeerde leveranciers en vakmensen uitstekend helpen!